|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Paweł
|
: 20 cze 2018, o 21:25 |
|
|
Dzień Dobry,
Historia w skrócie: Jesteśmy z Gdańska i ponad 2 tyg temu wyruszyliśmy na wycieczkę off-roadową do Rumunii. W drodze powrotnej przejeżdżając przez Węgry zatrzymaliśmy się z przyjaciółmi w restauracji Ambrózia Étterem és Panzió*** w miejscowości Kazincbarcika k, Miszkolca. Przez nieuwagę moja dziewczyna zostawiła przy stoliku całą kosmetyczkę z wszystkimi przyborami do makijażu. Zorientowaliśmy się dopiero kilka godzin później gdy wjeżdżaliśmy już praktycznie do Polski i nie mieliśmy już czasu ani możliwości powrotu. Po podsumowaniu zawartości okazało się, że jest to spora suma i warto spróbować. Na drugi dzień dzwoniłem do restauracji ale obsługa bardzo słabo mówi po angielsku i zupełnie nie wiedzieli o co mi chodzi. Korzystając z pomocy mojej koleżanki z Gdańska, która jest węgierką - żoną mojego kumpla - zadzwoniła tam i potwierdziła, że kosmetyczka czeka w restauracji, niestety mimo próśb nie wyślą jej na nasz adres nawet gdybym im za to zapłacił lub gdyby wysłali na koszt odbiorcy...
SZUKAM KOGOŚ, KTO BĘDĄC MOŻE W OKOLICY MÓGŁBY TAM PODJECHAĆ, ODEBRAĆ KOSMETYCZKĘ I NADAĆ JĄ NA POCZCIE ALBO NA KOSZT ODBIORCY ALBO MOGĘ PRZELAĆ ODPOWIEDNIĄ SUMĘ NA KONTO. OBSŁUGA TRZYMA JĄ I OBIECANO NAM, ŻE BĘDZIE CZEKAĆ NA ODBIÓR WSKAZANEJ OSOBY
Będę niezmiernie wdzięczny za jakąkolwiek pomoc lub informację.
Z góry dziękuję
Paweł Berenc tel +48 513 604 288 pawel.berenc@wp.pl
|
|
|
Na górę |
|
 |
Asystent |
Tytuł: Może tu jest to, czego szukasz:
Napisane: dziś |
Asystent forum